اسکوپ

Scop

اسکوپ

Scop

نرم افزار حسابداری مدارس School Accounting | آخرین نگارش و آپدیت تاریخ اسفند 1401


نرم افزار حسابداری مدارس School Accounting | آخرین نگارش و آپدیت تاریخ اسفند 1401

نرم افزار حسابداری مدارس School Accounting آخرین نگارش و آپدیت تاریخ اسفند 1401

دانلود نرم افزار حسابداری مدارس School Accounting | آخرین نگارش و آپدیت تاریخ اسفند 1401

نرم افزار حسابداری مدارس School Accounting آخرین نگارش و آپدیت تاریخ اسفند 1401
دسته بندی حسابداری
فرمت فایل zip
حجم فایل 31307 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 1

همکاران فرهنگی که در ارسال اطلاعات در برنامه حسابداری مدرسه یا زدن سند جدید و اپدیت برنامه مشکل دارند می توانند پکیج حسابداری زیر که به صورت کاملا اصلاح شده و تست شده در مدارس تهیه شده را جهت ادامه استفاده از این برنامه دانلود و نصب نمایید.

راهنمای نصب و استفاده از نرم افزار جسابداری مدرسه را هم پس از دانلود این پکیج میتوانید مشاهده نمایید.

در صورت بروز هر مشکلی در اجرا یا نصب آن می توانید از بنده مشاوره بگیرید.

نرم افزار صد در صد تست شده و تضمینی است. 

 

آخرین نگارش و آپدیت نرم افزار حسابداری مدارس School Accounting آخرین نگارش اسفند 1401

حل مشکل ارسال به منطقه در این نسخه

 

در صورت تمایل میتوانید از ما درخواست کنید تا با اتصال به سیستم شما مشکل حسابداری شما رو حل کنیم -

دانلود نرم افزار حسابداری مدارس School Accounting | آخرین نگارش و آپدیت تاریخ اسفند 1401

تجربه کشور سنگاپور در سیاست گذاری صنعتی


دانلود سنگ های آذرینDownload igneous rocks


سنگ های آذرینDownload igneous rocks

سنگهای آذرین سنگهای آذرین نفوذی پلوتون‌های صفحه‌ای سیل‌ها دایک‌ها لوپولیت‌ها پلوتون‌های توده‌ای لاکولیت‌ها باتولیت‌ها آنتراسیت زغال سنگ‌های قیری زغال سنگ پست زغال سنگ شیار لیگنیت مواد معدنی موجود در انواع زغال سنگ گوگرد کلر فسفر نیتروژن خاکستر

دانلود سنگ های آذرین

سنگهای آذرین 
Igneous rocks
سنگهای آذرین نفوذی
پلوتونهای صفحه ای
سیلها
دایکها
لوپولیتها
پلوتونهای توده ای
لاکولیت
باتولیت ها
آنتراسیت
زغال سنگهای قیری
زغال سنگ پست
زغال سنگ شیار
لیگنیت
مواد معدنی موجود در انواع زغال سنگ
گوگرد
کلر
فسفر
نیتروژن
خاکستر
دسته بندی عمران
فرمت فایل doc
حجم فایل 128 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 11

سنگ های آذرین

تاریخچه و سیر تحولی

  • اغلب مولفین یونانی و رومی ، آتشفشانها ،فعالیتهای آتشفشانی و زمین لرزه هارا توصیف می‌کردند. استاربو جغرافیدان و مورخ یونانی (63 قبل از میلادـ 20 بعد از میلاد ) فعالیتهای آتشفشانی اتنا ، سوما ـ وزوو و جزایر لیپاری راتوصیف کرد. او آتشفشانها را به منزله دریچه‌های اطمینان تلقی می‌نمود که از آنهامواد سیال خارج می‌شود.
  • در قرن هیجدهم اولین مناظرات و مباحثات تند و شدید درباره ماهیت و منشا سنگهادر گرفت. در مباحثات منشا سنگها مناظراتی بین دسته و گروههای زیر وجود داشت: در یکطرف نپتونیستها و در طرف دیگر ولکانیستها و پلوتونیستها قرار داشتند. نپتونیستهامعتقد بودند که سنگهای پوسته متوالیا در یک اقیانوس اولیه تهنشین شده‌اند و به نظرآنها بازالت وگرانیتهر دو سنگهایی هستند که در ایناقیانوس بزرگ را سبب شده‌اند. پلوتونیستها اعتقاد داشتند که زمین از انجماد موادمذاب و داغ بوجود آمده است و گرانیت را یک سنگ نفوذی داغ به شمارمی‌آوردند.
  • در سال 1825 واژه ماگما و مفهوم منحصر به فرد ماگمای اولیه توسط اسکراپ عنوانشد.
  • سرجـیـمزهال ( 1761 ـ 1832 ) به همراه ریمور ( 1726 ) و اسپالانزانی ( 1794 ) وجورج وات ( 1804 ) پیترولوژی تجربی را پایه‌گذاری کرد.
  • در سال 1844 چاربز داروین ( 1882ـ 1809 ) اظهار داشت که انواع مختلف سنگهایماگمایی ممکن است از یک ماگمای اولیه اشتقاق یافته باشند به شرط آنکه ترکیب ماگمابا تبلور و جدایش یک یا چند کانی مشکل سنگها تغییر یابد.
  • در سال 1850 هنری کلیفتون سوربی ( 1826ـ 1908 ) جهت مطالعه میکروسکوپی ، اولینمقطع نازک سنگها را تهیه کرد.
  • اوایل سال 1861 روش طبقه بندی شیمیایی سنگها را ابداع کرد و در اواخر قرننوزدهم و اوایل قرن بیستم برخی از روشهای نمایش شیمیایی و نهایتا طبقه‌بندی شیمیاییسنگها پا به عرصه ظهور نهاد ( موینسون ـ لسینگ 1899 ، کراس ، ایدینگز ، پیرسون وواشنگتن 1903 ، اوسان 1919 ، نیگلی 1920 ، فون ولف 1922 ).
  • آلفرد لوتاروگز ( 1915 ) از کتابش تحت عنوان « منشا قاره‌ها و اقیانوسها » ، اصل و ریشهسوالات پزولوژیستها را به مفهوم تغییر ناپذیری قاره مربوط دانست.
  • در سال 1969 موریس و ریچادر ویلژوئن اولین توصیف دقیق شیمیایی و سنگشناسی یک سری جدید و مهم سنگهای آتشفشانی را که واجد انواع اولترامافیکها بود ، منتشر ساختند.
  • از آن زمان تا به امروز سنگ شناسی آذرین همانند دیگر رشته‌های علوم فراز ونشیبهای بسیاری را پشتسر گذاشته و با کوشش پیشگامانعلم پترولوژی تجربی، بررسی شرایط تشکیلکانیهاوسنگها، بویژه سنگهای آذرین و دگرگونی رو بهرونق نهاد.

ریشه لغوی

سنگهای آذرین ، Igneous rocks نام خود را از واژه Ignis گرفته‌اند که در لاتین به معنای "آتش" است

دانلود سنگ های آذرین

دانلود پشم سنگ چیست؟


پشم سنگ چیست؟

پشم سنگ چیست کاربرد پشم سنگ در هایدروپونیک عایق لوله پیش ساخته پشم سنگ عایق پانل پشم سنگ با روکش توری – WM عایق پتویی پشم سنگ پشم سنگ فله مزایا عایق حرارتی عالی عایق پشم شیشه با روکش کرافت پانل آکوستیک پشم شیشه عایق لوله پشم شیشه ایزوگام ایزوران 600 ایزورن 600W تیشو ایزوشینگل رنگ های سرامیکی عایق محصول HYTECH عایق شیشه

دانلود پشم سنگ چیست؟

پشم سنگ چیست
کاربرد پشم سنگ در هایدروپونیک
عایق لوله پیش ساخته پشم سنگ 
عایق پانل
پشم سنگ با روکش توری – WM
عایق پتویی پشم سنگ 
پشم سنگ فله 
مزایا عایق حرارتی عالی
عایق پشم شیشه با روکش کرافت 
پانل آکوستیک پشم شیشه 
عایق لوله پشم شیشه 
ایزوگام 
ایزوران 600 
ایزورن 600W 
تیشو 
ایزوشینگل 
رنگ های سرامیکی عایق محصول HYTECH 
عایق شیشه
دسته بندی عمران
فرمت فایل doc
حجم فایل 158 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 34

پشم سنگ چیست؟

پشم سنگ که در زبان انگلیسی Rock Wool نامیده می‌شود، جزو خانواده عایق‌های حرارتی متشکل از الیاف معدنی است به همین دلیل گاهی به آن Mineral Wool هم اطلاق می‌شود.ماده اولیه اصلی برای تولید این عایق، سنگ بازالت، از گروه سنگ‌های آذرین است که بازمانده فعالیت‌های آتش‌فشانی است و در کشور ما به وفور وجود دارد. محصولات عایق پشم سنگ نقش مهمی (چشمگیری) در صرفه جویی انرژی به وسیله کاهش مصرف انرژی در خانه‌ها، ساختمان‌های اداری و تجاری و کارخانه‌های تولیدی دارند. عایق کاری اصولی کمک می‌کند که در خانه‌ها و محل کارمان انرژی فوق العاده کمتری مصرف شود.صرفه جویی در مصرف انرژی به وسیله عایق کاری به محیط زیست نیز کمک می‌کند. عایق پشم‌سنگ به وسیله کاهش انرژی مورد لزوم برای گرم یا سرد کردن خانه‌ها و ساختمان‌‌های تجاری از متصاعد شدن دی اکسید کربن بیشتر از کارخانه‌های مواد برق برای گرمایش و سرمایش ساختمان‌ها جلوگیری می‌کند.

خواص کلی:

مهمترین ویژگی عایق پشم سنگ مقاومت استثنایی آن در برابر آتش است. پشم سنگ آتش‌گیر نیست و مشتعل نمی‌شود در نتیجه به عنوان نوعی حفاظ در برابر آتش شناخته شده است. به همین دلیل در اکثر کشورها تخفیف‌های ویژه‌ای در مورد بیمه ساختمان‌هایی که با پشم سنگ عایق شده باشند قائل می‌شوند. پشم سنگ محیط مناسبی برای رشد آفت، قارچ،‌ باکتری و حشرات موذی نیست و به عنوان یک ماده غیرآلی در برابر این انگل‌ها مصونیت دارد. بین انواع عایق‌هایی که تا به حال در دنیا ساخته شده‌اند، پشم سنگ بی‌ضرر ترین آنهاست و با محیط‌زیست کاملا سازگار است. برخلاف عایق‌های دیگر در این گروه، پشم سنگ آسیبی به پوست نمی‌رساند و باعث سوزش آن نمی‌شود. هم‌چنین با تمام مصالحی که در ساختمان و صنایع به کار می‌روند سازگار است و تماس آن با این مصالح مشکلی به وجود نمی‌آورد.

عملکرد در برابر آتش:

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های عایق پشم سنگ، ایستایی استثنایی آن در برابر آتش است. پشم سنگ آتش گیر نیست، مشتعل نمی‌شود و در نتیجه به عنوان نوعی حفاظ در برابر آتش شناخته شده است. سازه‌های فلزی در ساختمان‌ها هنگام بروز حریق در نتیجه جذب حرارت زیاد و داغ شدن، مقاومت مکانیکی خود را از دست داده و بر اثر نرم شدن تغییر شکل می‌دهند و این مسئله باعث فرو ریختن کل سازه می‌شود. برای جلوگیری از این مسئله سازه‌های فلزی خصوصا ستون‌ها و تیرهای ساختمان را با روش‌های مناسب به وسیله پشم سنگ عایق کاری می‌کنند و بدین ترتیب در صورت تداوم حریق حتی تا ده ساعت هیچ مشکلی برای سازه‌های ساختمان به وجود نمی‌آید. به همین دلیل در برخی از کشورها شرکت‌های بیمه برای ساختمان‌هایی که به این شکل عایق کاری شده باشند تخفیف‌های بسیار بالایی را قائل می‌شوند. هم‌چنین تمام ساختمان‌های موجود روی سکوهای نفتی که برای اسکان پرسنل در نظر گرفته شده با عایق پشم سنگ ضد حریق می‌شوند تا در صورت بروز حریق و تا رسیدن نیروهای کمکی، پرسنل درون این ساختمان‌ها ایمن باشند.

قابلیت رسانایی حرارتی:

قابلیت رسانایی حرارتی یکی از مهمترین ویژگیهای عایقهای حرارتی است. از نظر ترمودینامیک، انرژی حرارتی همواره تمایل دارد از طریق یک، دو یا هر سه پدیده همرفت، هدایت و تابش از منبع گرم به سمت منبع سرد جریان یابد. این جریان انرژی حرارتی تا وقتی ادامه می‌یابد که هر دو منبع به یک دمای واحد، که آن را دمای تعادل می‌نامند برسند. عمل عایق حرارتی پشم سنگ بدین گونه است که از انتقال انرژی حرارتی از هر سه طریق فوق جلوگیری می‌کند و در نهایت جریان انرژی قطع می‌شود و یا به حداقل می‌رسد. این خصوصیت مبنای صرفه‌جویی در مصرف انرژی به وسیله عایق کاری است. در ساختمان های مسکونی از عایق به منظور کاهش مصرف انرژی استفاده می‌شود. به عنوان مثال عملکرد (مقاومت حرارتی) لایه ای از عایق پشم سنگ به ضخامت یک متر است و همان کار دیوارهای قطور ساختمان‌های قدیمی را انجام می‌دهد که سبب می‌شد این ساختمان‌ها در زمستان گرم و در تابستان خنک باشند. به طور کلی کار عایق حرارتی این است که محیط گرم را گرم و محیط سرد را سرد نگه دارد. هر چه قابلیت رسانایی حرارتی کمتر باشد، کیفیفت عایق بهتر است. قابلیت رسانایی حرارتی پشم سنگ کمتر از چهل هزارم وات بر متر درجه کلوین می‌باشد.

ویژگیهای آگوستیکی :

عایق پشم سنگ از دو طریق به کاهش صدا کمک می‌کند، با کاهش انتقال صدا در میان اجزاء متشکله سازه و یا جذب صدا در سطح. افت انتقال صدا عبارت است از کاهش انرژی صوتی هنگام عبور از دیوار، کف، بام و غیره که در مجموع از خصوصیات محیط مادی است. صدا ممکن است در اثر ارتعاش هوا و یا در اثر ضربه مکانیکی ایجاد شود که هر کدام در جای خود باید مورد بررسی قرار گیرد.جذب صدا عبارت است از کاهش انرژی صوتی هنگامی که صدا از سطح منعکس می‌گردد. ضریب جذب صدا با عددی بین صفر و یک بیان می‌شود. اگر سطحی هیچ صدایی را جذب نکند، ضریب جذب صفر است. اگر 100% صدا جذب شود ضریب برابر با یک می‌شود. عایق پشم سنگ بازدهی بالایی در جذب و کاهش صدا دارد به همین دلیل در فرودگاه‌ها،‌ استودیوهای صدابرداری، زیر ریل‌ها و در ایستگاه‌های متروی داخل شهری به منظور جلوگیری از انتقال ارتعاشات و صدا از عایق پشم سنگ استفاده می‌کنند. آزمایش‌ها نشان می‌دهد که با طراحی و نصب عایق‌ها می‌توان به کاهش صدا تا تراز مورد نظر رسید. مقدار تضعیف انرژی صوتی در هنگام عبور از مواد بستگی به ضخامت آنها دارد. این مقدار در مورد پشم سنگ به ویژه در فرکانس های کم با افزایش ضخامت بالا می‌رود. گذاشتن فاصله هوایی مناسب در پشت عایق صدا، ضریب تضعیف آن را به نحو محسوسی افزایش می‌دهد.

 

محدوده دمای کارکر:

دانلود پشم سنگ چیست؟